Meniu
Your Cart

De peste 15 ani in lumea irigatiilor!

TEAVA APA DIN POLIETILENA

Țeavă apă potabila 20 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabila– preț per metru liniar!Țeava de apă special concepută pentru sistemele de irigații este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii verzi-  ..
1,59 lei
Fără TVA:1,34 lei
Țeavă apă potabilă 25 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabilă – preț per metru liniar!Țeava de apă potabila este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii albastre-       Re..
2,30 lei
Fără TVA:1,93 lei
Țeavă apă potabila 32 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabila – preț per metru liniar! Nu se livreaza prin curier!Țeava de apă potabila este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii albastre-   ..
3,40 lei
Fără TVA:2,86 lei
Țeavă apă potabilă 40 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabilă – preț per metru liniar!Țeava de apă special concepută pentru sistemele de irigații este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii verzi-  &n..
4,95 lei
Fără TVA:4,16 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)