Meniu
Your Cart

De peste 15 ani in lumea irigatiilor!

TEAVA APA DIN POLIETILENA

Țeavă apă irigații 20 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă irigații – preț per metru liniar!Țeava de apă special concepută pentru sistemele de irigații este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii verzi-  &n..
1,34 lei
Fără TVA:1,13 lei
Țeavă apă potabilă 25 PN6 HDPE
Top In stoc
Brand: Valrom
Țeavă apă potabilă – preț per metru liniar!Țeava de apă potabila este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii albastre-       Re..
1,82 lei
Fără TVA:1,53 lei
Țeavă apă potabila 32 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabila – preț per metru liniar! Nu se livreaza prin curier!Țeava de apă potabila este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii albastre-   ..
2,76 lei
Fără TVA:2,32 lei
Țeavă apă potabilă 40 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabilă – preț per metru liniar!Țeava de apă special concepută pentru sistemele de irigații este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu linii verzi-  &n..
3,65 lei
Fără TVA:3,07 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)