Meniu
Your Cart

De peste 15 ani in lumea irigatiilor!

TEAVA APA DIN POLIETILENA

Țeavă apă potabila 20 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabila– preț per metru liniar! Nu se livreaza prin curier. Doar ridicare din magazin.Țeava de apă special concepută pentru sistemele de irigații este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-    ..
1,80 lei
Fără TVA:1,51 lei
Țeavă apă potabilă 25 PN6 HDPE
Top In stoc
Brand: Valrom
Țeavă apă potabilă – preț per metru liniar! Nu se livreaza prin curier. Doar ridicare din magazin.Țeava de apă potabila este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : n..
2,30 lei
Fără TVA:1,93 lei
Țeavă apă potabila 32 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabila – preț per metru liniar! Nu se livreaza prin curier. Doar ridicare din magazin.Țeava de apă potabila este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-       Culoare : neagră, cu ..
3,40 lei
Fără TVA:2,86 lei
Țeavă apă potabilă 40 PN6 HDPE
Top
Brand: Valrom
Țeavă apă potabilă – preț per metru liniar! Nu se livreaza prin curier. Doar ridicare din magazin.Țeava de apă special concepută pentru sistemele de irigații este fabricată din polietilenă, prin sinteza chimică de polimerizare a etilenei și prin extrudare.CARACTERISTICI-   &nbs..
4,95 lei
Fără TVA:4,16 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)