Meniu
Your Cart

De peste 18 ani in lumea irigatiilor!

Termeni si Conditii

 Conditii de utilizare

Situl magazinirigatii.ro este un magazin online care pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a achizitiona produse destinate irigarii spatiilor verzi, terenurilor agricole, terenurilor de sport cu gazon natural sau sintetic si serelor, comercializant aspersoare, electrovane, programatoare, teava apa, pompe-hidrofoare, etc

    Prin accesarea site-ului magazinirigatii.ro, utilizatorul accepta termenii si conditiile prezentate in continuare, acestea avand valoare contractuala deplina. magazinirigatii.ro isi asuma dreptul de a face anumite modificari ale site-ului fara a fi necesar vreun anunt prealabil catre utilizatori. Folosirea in continuare a site-ului magazinirigatii.ro de catre utilizatori reprezinta acordul acestora de a primi notificari prin e-mail si mesaje automate.

    Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul magazinirigatii.ro, dvs. sunteti obligat sa furnizati informatii corecte, complete si sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti in intregime responsabil de securitatea parolei de acces. Daca contul dvs. este utilizat neautorizat de altcineva trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Nu suntem responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului dvs. Introducerea de date false la efectuarea unei comenzi este ilegala, urmand ca magazinirigatii.ro sa ia masuri legale impotriva persoanei raspunzatoare. Administratorul site-ului are dreptul sa suspende calitatea de utilizator al site-ului fara orice alta notificare si fara a-si justifica actiunea. In acest caz, nu veti primi nici un fel de despagubiri. magazinirigatii.ro isi rezerva dreptul de a afisa pe site numai mesajele corespunzatoare.

Protectia datelor personale

    In ceea ce priveste datele personale furnizate de dvs., magazinirigatii.ro se obliga sa administreze in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatia a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

    Creand un cont de utilizator pe site-ul magazinirigatii.ro, dvs. sunteti de acord ca datele personale sa fie prelucrate de Gardensis srl. Scopul colectarii datelor personale este de a opera si a livra comenzile efectuate de dvs. Administratorul site-ului se obliga sa stearga datele cu caracter personal, in cazul in care solicitati aceasta. 

Pretul

     Preturile afisate in cadrul site-ului magazinirigatii.ro sunt in RON si nu includ cheltuielile aferente transportului. Acestea sunt suportate de client sau de magazinirigatii.ro in functie de valoarea comenzii. Efectuarea unei comenzi are valoare contractuala si va obliga sa platiti pretul produselor comandate.  Refuzul furnizarii datelor de contact sau introducerea lor in mod eronat atrage anularea comenzii. Sunt acceptate numai comenzile efectuate de persoane in varsta de peste 18 ani. magazinirigatii.ro isi  rezerva dreptul de a modifica preturile oricand, fara vreo instiintare sau notificare. 

Livrarea produselor

    Se poate realiza doar pe teritoriul Romaniei. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client sau in functie de valoarea comenzii. In cazul in care comanda este confirmata si toate produsele se afla pe stoc livrarea se va efectua in termen de maxim 72 de ore de la data comenzii(exceptand sambata, duminica si sarbatorile legale).

Returnarea produselor

    Conform legislatiei romane puteti returna  produsele de care nu sunteti multumiti in termen legal. Costurile de returnare sunt suportate de client. Se accepta returnarea oricarui produs numai daca produsul returnat nu este deteriorat, nu are urme de utilizare si este returnat in ambalajul original cu aceeasi eticheta atasata impreuna cu documentele de livrare ale produsului respectiv. Rambursarea contravalorii se face in termen de 30 de zile in contul bancar al clientului. 

Drepturi de autor

    Intregul continut al site-ului magazinirigatii.ro nu poate fi reprodus sau copiat, fara acordul scris al Gardensis srl. Incalcarea prevederilor se pedepseste conform legilor in vigoare.

    Garanţia produselor se asigură în conformitate cu Legea Nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, republicată (r1), OG 21 / 1992 privind protecţia Consumatorilor, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare de la data vânzării, Legea 476/2006 şi normele de aplicare în vigoare la data vânzării, completate cu prevederile Certificatelor de Garanţie şi ale Instrucţiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achiziţiei acestuia.

    Perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul de nefuncţionare al produsului, scurs de la data predării acestuia pentru reparare şi până la data repunerii în stare de funcţionare şi a notificării în scris a consumatorului despre acest lucru. Prelungirea termenului de garanţie se va înscrie în Certificatul de Garanţie de către prestatorul de servicii autorizat care a efectuat reparaţia în perioada de garanţie.

    Produsele au în componenţă subansamble electronice şi mecanice care necesită respectarea cu stricteţe a condiţiilor de manipulare, transport, păstrare, exploatare, conectare, întreţinere şi reparare prevăzute în Manualul de Utilizare.

    Consumatorului i se garantează că pe durata perioadei de garanţie, în condiţiile normale şi specificate de utilizare a produsului, în cazul apariţiei neconformităţilor, acestea vor fi înlăturate în primul rând prin reparare sau, dupa caz, prin înlocuire, reducere de preţ sau restituirea contravalorii, în conformitate cu legislaţia mai sus amintită. Înlăturarea neconformităţilor se va face la adresa specificata pe talonul de comanda primit in coletul primit.

    Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea cumparatorului, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid.

    Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

    Neaplicarea garantiei

    Nu constituie obiectul garantiei lipsa de conformitate derivata din; utilizarea produsului în aplicaţii ce necesită performanţe şi calităţi altele decât cele oferite de clasa şi scopul pentru care este destinat produsul sau în afara specificaţiilor tehnice aferente; uzura normală a produselor (ex. uzura fizica, mecanică şi electrică) utilizarea produsului în condiţii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzătoare, împământare inexistentă sau greşită, acţiunea şocurilor, vibraţiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic, utilizarea produsului în condiţii de mediu necorespunzătoare  acţiuni ale substanţelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzată de intemperii); manipularea sau instalarea greşită (ex: instalarea greşită a bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decât cele livrate sau indicate de producător); setări greşite ale produselor sau programelor, virusări, folosirea altor drivere sau programe decât cele originale care însoţesc produsul; eventualele incompatibilităţi de natură software sau hardware ce pot apărea la folosirea produselor împreună cu alte produse; deteriorări termice, mecanice şi plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibraţiilor, intemperiilor, neglijenţei în utilizare sau a oricăror altor factori, independent de Producător

Litigii si dispozitii finale

    Prin folosirea acestui site, utilizatorul accepta termenii si conditiile de mai sus conform cu legislatia in vigoare. Litigiile aparute intre clienti si magazinirigatii.ro vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris. 

In ceea ce priveste datele personale furnizate de dvs., magazinirigatii.ro, prin Gardensis srl,  se obliga sa administreze in conditii de siguranta si pentru scopurile specificate conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatia a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.