Meniu
Your Cart

De peste 18 ani in lumea irigatiilor!

Cum folositi irigatii.ro?

Comanda Online

- PASUL 1: Daca ati gasit produsul care va intereseaza apasati pe butonul Adaugă în coş. Produsul va fi introdus in mod automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a comanda mai multe bucati din acelasi produs introduceti cantitatea dorita.

In orice moment puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi si sa continuati cumparaturile din locul in care ati ramas prin apasarea butonului Continuă cumparaturile.

Daca doriti sa renuntati la un produs din cosul de cumparaturi apasati pe butonul Elimina din dreptul produsului respectiv.

Daca doriti sa modificati cantitatea,  introduceti din nou cantitatea dorita dupa care apasati pe butonul “Actualizare” din dreptul produsului respectiv.

- PASUL 2: Dupa finalizarea cumparaturilor apasati pe butonul Comandă.

Se va deschide o pagina unde va trebui sa va autentificati (daca aveti deja un cont deschis pe site-ul nostru) sau sa va creati sau nu un cont nou, pentru a putea finaliza comanda.

Daca va veti crea un cont, veti putea face cumparaturi mai rapid, veti putea urmari statusul comenzilor si veti putea beneficia de reduceri/oferte promotionale.

Introduceti adresa necesara pentru expedierea comenzii spre dumneavoastra.

- PASUL 3: Selectati metoda de livrare Curier Rapid , Livrare 1-2 Zile , sau ridicare din magazinul fizic situat pe Calea Buziasului nr 13, Timisoara, apoi dati click pe butonul Continuaţi, dar nu inainte de a citi si bifa pentru confirmarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului nostru.

- PASUL 4: Selectati metoda de plata Plata. Adaugă comentarii despre comanda efectuata.

- PASUL 5: Verificati inca odata daca produsele comandate si datele de livrare, sunt cele corecte, dupa care apasati butonul Confirmare comandă.

    Dupa finalizarea comenzii, veti primi in mod automat un e-mail pe adresa specificata de dumneavoastra. Acest e-mail contine urmatoarele date: codul unic al comenzii, produsele comandate, cantitatea, pretul unitar si total al produselor, datele de expediere a comenzii. Va recomandam sa pastrati e-mail-ul primit pana la primirea coletului. Daca nu gasiti e-mail-ul in Mesaje Primite, incercati sa il cautati in Mesaje Nedorite (spam).Comanda E-mail

Comanda prin e-mail se poate face la adresa: office@magazinirigatii.ro

In acest caz avem nevoie de urmatoarele informatii:

-produsul/produsele comandate (numele si/sau codul produsului/produselor)

-cantitatea

-informatii cat mai detaliate privind produsul (model, culoare etc.)

-detalii pentru emiterea facturii (nume, prenume, adresa)

-detalii contact (telefon si adresa de e-mail)

-metoda de plata (plata ramburs, transfer bancar,)

In cel mai scurt timp dupa trimiterea comenzii un reprezentant vanzari va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.Comanda Prin Telefon:

Comanda prin telefon se poate face la: 0724831901. In cazul in care telefonul este inchis sau angajat intr-o alta convorbire, va rugam sa trimiteti un sms cu textul "magazinirigatii" si un agent de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Comenzile telefonice se preiau doar intre orele 9 - 17 in zilele lucratoare.

In acest caz avem nevoie de urmatoarele informatii:

-produsul/produsele comandate (numele si/sau codul produsului/produselor)

-cantitatea

-detalii despre produse... model, culoare, etc.

-detalii pentru emiterea facturii (nume, prenume, adresa)

-detalii contact (telefon si adresa de e-mail)

-metoda de plata (plata ramburs, transfer bancar,)

In cel mai scurt timp dupa trimirea comenzii pachetul va fi pregatit pentru transport.