Meniu
Your Cart

De peste 18 ani in lumea irigatiilor!

Agro Cs

Stop muschi 0,5 kg
Nu este in stoc
Brand: Agro Cs
Substanta eficienta lichida STOP muschi ataca structura muschiului si cauzeaza uscarea acestuia, iar in acelasi timp, incepe sa actioneze compusul oxigenat, care sprijina o crestere razanta a ierbii. Formula sa unica asigura, dupa o singura aplicare ca duce la distrugerea completa a muschilor in pel..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Brand: Agro Cs
COMPOZIȚIA PRODUSULUI Ingrasamant lichid cu actiune rapida, contine substante nutritive si oligoelemente, raport de nutrienti NKP  (9 - 4 - 5)·         Contine substante nutritive intr-o forma usor de acceptat.·     &nbs..
21,00 lei
Fără TVA:19,27 lei
Brand: Agro Cs
COMPOZIȚIA PRODUSULUI Azot - fosfor - potasiu (4-6-7).·         Pentru dezvoltarea sănătoasă a plantelor şi desfăşurarea de muguri bogaţi.·         Fertilizarea optima a tuturor soiurilor de trandafiri.·&n..
18,00 lei
Fără TVA:16,51 lei
Brand: Agro Cs
Promoveaza cresterea sanatoasa a orhideelor Cattleya, Cymbidium, Phalaemopsis, Anturium, Bromelia,Tillandsia, Vriesea, Aechmea, Guzmania etc. si celelalte plante epifite.Continut echilibrat de nutrienti care determina inflorire bogata.Recomandari de utilizareIngrasamantul se foloseste sub forma d..
9,50 lei
Fără TVA:8,72 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)