Meniu
Your Cart

De peste 15 ani in lumea irigatiilor!

Agro Cs

Brand: Agro Cs
COMPOZIȚIA PRODUSULUI Ingrasamant lichid cu actiune rapida, contine substante nutritive si oligoelemente, raport de nutrienti NKP  (9 - 4 - 5)·         Contine substante nutritive intr-o forma usor de acceptat.·     &nbs..
20,00 lei
Fără TVA:18,35 lei
Brand: Agro Cs
Substanta eficienta lichida STOP muschi ataca structura muschiului si cauzeaza uscarea acestuia, iar in acelasi timp, incepe sa actioneze compusul oxigenat, care sprijina o crestere razanta a ierbii. Formula sa unica asigura, dupa o singura aplicare ca duce la distrugerea completa a muschilor in pel..
15,00 lei
Fără TVA:13,76 lei
Îngrășământ lichid pentru trandafiri 1 l
Nou
Brand: Agro Cs
COMPOZIȚIA PRODUSULUI Azot - fosfor - potasiu (4-6-7).·         Pentru dezvoltarea sănătoasă a plantelor şi desfăşurarea de muguri bogaţi.·         Fertilizarea optima a tuturor soiurilor de trandafiri.·&n..
16,50 lei
Fără TVA:15,14 lei
Îngrășământ lichid universal 1 l
Nou
Brand: Agro Cs
COMPOZIȚIA PRODUSULUI Azot - fosfor - potasiu (4-2-3).·         Promoveaza cresterea sanatoasa si flori bogate.·         Ingrasamant pentru toate plantele de apartament, balcon, terase si gradini.· &n..
12,00 lei
Fără TVA:11,01 lei
Brand: Agro Cs
Compoziție :-       Îngrășământ compus din azot-fosfor-potasiu ( 6-6-5 )Caracteristici :-       Este adecvat pentru toate tipurile de mușcate cultivate  in ghiveci și în aer liber.-       Co..
17,50 lei
Fără TVA:16,06 lei
Brand: Agro Cs
Îngrăşământul organo – mineral pentru conifere are o compoziţie unică de elemente nutritive, cu efect de 60 zile.Datorită combinaţiei de elemente organice şi minerale efectele îngrăşământului sunt rapide şi de lungă durată.Îngrăşământul este potrivit pentru toate tipurile de arbori şi arbuşti orname..
17,50 lei
Fără TVA:16,06 lei
Brand: Agro Cs
Îngrăşământul pentru conifere şi arbuşti decorativi este potrivit pentru toate tipurile de plante decorative : copaci ornamentali, garduri vii, pomi fructiferi, conifere etc.Compoziţie :-       Îngrăşământ granulat-       Azot 7%- &nbs..
25,00 lei
Fără TVA:22,94 lei
Brand: Agro Cs
Caracteristici-       Este un îngrăşământ utilizat pentru fertilizarea de primăvară şi în cursul anului-       Are un conţinut echilibrat de nutrienţi, un procent ridicat de azot şi un conţinut de magneziu, care oferă gazonului o ..
26,00 lei
Fără TVA:23,85 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)