Meniu
Your Cart

De peste 15 ani in lumea irigatiilor!

DLF Trifolium

Amestecul de semințe pentru gazon Luxgrass Sport este ideal pentru terenuri de sport, având rezistență mare la tasat – călcat și capacitate mare de autoregenerare. Este creat special pentru însămânțarea în locuri însorite, aride și secetoase.Perioada optimă de semănat este primăvara devreme.Compoziț..
185,00 lei
Fără TVA:169,72 lei
Gazon Quick Lawn Johnsons , 1 kg
Nou
Gazon Quick Lawn Johnsons , 1 kgGama de seminte de gazon Johnsons utilizeaza doar seminte de iarba de cea mai buna calitate, folosind solutii inovatoare pentru a asigura un covor de iarba cu cele mai bune performante.Gazonul este cu crestere rapida, radacini puternice si capacitate de rezistenta ..
24,00 lei
Fără TVA:22,02 lei
Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sport Turfline, îmbunătățit cu o nouă varietate unică de Lolium  ..
410,00 lei
Fără TVA:376,15 lei
Gazon Ornamental Turfline, sac 20 kgGama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Ornamental Turfline creează un co..
409,00 lei
Fără TVA:375,23 lei
Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sunshine conține un amestec  special creat pentru zone însorite și s..
409,00 lei
Fără TVA:375,23 lei
   Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Shadow Turfline este este un amestec de semințe de calitat..
409,00 lei
Fără TVA:375,23 lei
Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Water Less, datorită componentei principale – Festuca arundinacea, dispun..
425,00 lei
Fără TVA:389,91 lei
Amestecurile din gama Masterline sunt concepute special pentru a se adapta la diferite condiții climatice și de sol, astfel se asigură o rezistență foarte bună la boli, uzură și secetă.Gazonul Golfmaster conține un amestec unic de semințe deoarece se folosește mai mult de o varietate din același soi..
245,00 lei
Fără TVA:224,77 lei
Amestecurile din gama Masterline sunt concepute special pentru a se adapta la diferite condiții climatice și de sol, astfel se asigură o rezistență foarte bună la boli, uzură și secetă.Gazonul Sportmaster conține un amestec unic de semințe deoarece se folosește mai mult de o varietate din același so..
275,00 lei
Fără TVA:252,29 lei
Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sport Turfline, îmbunătățit cu o nouă varietate unică de Lolium  per..
161,00 lei
Fără TVA:147,71 lei
Gama de semințe de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai bună calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Ornamental Turfline creează un covor compact deoarece conține specii de i..
169,00 lei
Fără TVA:155,05 lei
Gama de semințe de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai bună calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sunshine conține un amestec  special creat pentru zone însorite și s..
170,00 lei
Fără TVA:155,96 lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)