Meniu
Your Cart

De peste 15 ani in lumea irigatiilor!

DLF Trifolium

Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sport Turfline, îmbunătățit cu o nouă varietate unică de Lolium  ..
480,00 lei
Fără TVA:440,37 lei
Gazon Ornamental Turfline, sac 20 kgGama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Ornamental Turfline creează un co..
469,00 lei
Fără TVA:430,28 lei
Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sunshine conține un amestec  special creat pentru zone însorite și s..
469,00 lei
Fără TVA:430,28 lei
   Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Shadow Turfline este este un amestec de semințe de calitat..
469,00 lei
Fără TVA:430,28 lei
Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Water Less, datorită componentei principale – Festuca arundinacea, dis..
480,00 lei
Fără TVA:440,37 lei
Amestecurile din gama Masterline sunt concepute special pentru a se adapta la diferite condiții climatice și de sol, astfel se asigură o rezistență foarte bună la boli, uzură și secetă.Gazonul Sportmaster conține un amestec unic de semințe deoarece se folosește mai mult de o varietate din același..
295,00 lei
Fără TVA:270,64 lei
Amestecurile din gama Masterline sunt concepute special pentru a se adapta la diferite condiții climatice și de sol, astfel se asigură o rezistență foarte bună la boli, uzură și secetă.Gazonul Golfmaster conține un amestec unic de semințe deoarece se folosește mai mult de o varietate din același soi..
295,00 lei
Fără TVA:270,64 lei
Amestecul de semințe pentru gazon Luxgrass Sport este ideal pentru terenuri de sport, având rezistență mare la tasat – călcat și capacitate mare de autoregenerare. Este creat special pentru însămânțarea în locuri însorite, aride și secetoase.Perioada optimă de semănat este primăvara devreme.Compoziț..
185,00 lei
Fără TVA:169,72 lei
Gama de seminte de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai buna calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sport Turfline, îmbunătățit cu o nouă varietate unică de Lolium  per..
193,00 lei
Fără TVA:177,06 lei
Gama de semințe de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai bună calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Ornamental Turfline creează un covor compact deoarece conține specii de i..
185,00 lei
Fără TVA:169,72 lei
Gama de semințe de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai bună calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Sunshine conține un amestec  special creat pentru zone însorite ș..
195,00 lei
Fără TVA:178,90 lei
Gazon Shadow Turfline, sac 7,5 kg
Out Of Stock
Gama de semințe de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai bună calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.Gazonul Shadow Turfline este este un amestec de semințe de calitate, are în c..
185,00 lei
Fără TVA:169,72 lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)