Meniu
Your Cart

De peste 15 ani in lumea irigatiilor!

Gazon Barenbrug Barpower RPR 5 kg

Gazon Barenbrug Barpower RPR 5 kg
Nou
Gazon Barenbrug Barpower RPR 5 kg
215,00 lei
Fără TVA: 197,25 lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: Barenbrug Barpower RPR 5 kg
  • Greutate: 7.50kg

Gazon Barenbrug Barpower RPR, sac 5 kg

Compoziţia acestor soiuri de seminţe asigură formarea unui gazon dens, culoare verde inchis, rezistent la trafic intens la scurt timp de cand s-a insamantat. Mixtura reprezinta o combinatie unica de Lolium perenne RPR, Lolium perenne, Festuca Rubra, Poa Pratensis si Festuca rubra comutata.

Tehnologia RPR (Self Regenerating Perennial Ryegrass) se bazeaza pe soiuri de Lolium perene care se inmultesc prin stoloni cu crestere determinata, ceea ce le face mai rezistente decat alte soiuri de Lolium, pastrand in acelasi timp o rata de crestere ridicata. Rezultatul este un covor cu capacitate ridicata de regenerare, cu o rezistenta crescuta la uzura, cu un aspect vizual placut, perfect pentru aplicati rezidentiale sau tip parc. De asemenea, poate fi folosit si pentru gazonarea terenurilor sportive sau a terenurilor de golf.

RPR se intinde cu ajutorul stolonilor cu crestere determinata, ceea ce creaza o retea in gazon, micsorand riscul aparitiei golurilor. Daca totusi se intampla sa apara goluri, RPR are capacitatea de a le astupa rapid.

Bar Power RPR este primul amestec de seminte de gazon special formulat pentru a imbina o vigoare ridicata cu o viteza de crestere rapida. Are o rezistenta excelenta la trafic intens, chiar la scurt timp de la semanat gazonul este suficient de intesat pentru a permite folosirea intensiva a sa.

Bar Power RPR este de asemenea potrivit pentru suprainsamantarea peluzelor deteriorate. Capacitatea amestecului de germinare chiar in conditii de temperaturi mai scazute permite suprainsamantarea mai devreme in primavara comparativ cu amestecurile obisnuite de seminte de gazon.

Soiurile de Festuca rubra din compozitie sunt rezistente la boli, ceea ce imprima si gazonului o rezistenta sporita la acestea.

De asemenea, Bar Power RPR formeaza o retea densa de stoloni, ceea ce duce la reducerea infestarii cu buruieni si ierburi nedorite a gazonului.

 

Compoziția amestecului de semințe

·         10% BARIMPALA Poa pratensis

·         20% BARORLANDO Lolium perenne

·         20% BARCHIP Festuca rubra commutata

·         40% BARLIBRO Lolium perenne

·         10% BARDANCE Festuca rubra rubra

Norma de semănat : 30-35 g/mp

Acoperire sac 5kg :140-165 metri patrati

Înălţime de tăiere recomandată:

·         15-40 mm

Ambalaj : sac 5 kg.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun